A celebtémák, amikről nem lehetett lemaradni idén: ezeket a cikkeinket olvasták idén a legtöbben

Mi megírtuk, önök elolvasták. Megmutatjuk, mik voltak idén a legnépszerűbb cikkeink a Szórakozás rovatban.

2021. december 29., 16:33

Szerző:

Ahogy közeledünk az év végéhez, mindenki számot vet, mi is történt vele idén. Mi sem tettünk másként, és összegyűjtöttük azokat a cikkeket, amiket a legtöbbet olvastak 2021-ben.

1. Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata egész évben érdeklődést váltott ki olvasóinkból. Bejelentették, hogy együtt vannak, majd megtörtént az eljegyzés, szeptemberben pedig az esküvő is, és róluk szóló cikkeink szinte kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvendtek. A legtöbb embert a menyegző körülményei, mint például a helyszín kérdésköre izgatta, vagy hogy mi lett a nász után Várkonyi Andrea hivatalos neve, de szép számmal olvasták a lagzi utáni első közös fotóról készült beszámolót is. 

Mészáros Lőrinc; Várkonyi Andrea

 (Kép: Várkonyi Andrea hivatalos oldala, MTI | Bodnár Boglárka)

2. Majka és Majoros Hajnalka

A második legolvasottabb celebtéma a 168-on Majka és Majoros Hajnalka, becenevén Dundika esküvője volt. Az augusztusi lagzival kapcsolatos cikkek közül a legtöbben arra voltak kíváncsiak, amelyikben bemutattuk az eseményen készült exkluzív képeket. A három napig tartó esküvőre meghívott 160 vendég java része szintén haza ismertség volt, így sokan, például Ördög Nóra, vagy Till Attila már a helyszínről posztolt fotót a közösségi oldalára.

3. Demi Moore

Demi Moore azzal keltette fel a sajtó figyelmét idén, hogy az arca hónapról-hónapra látványosan megváltozott. Voltak olyan időszakai, amikor egészen természetesen nézett ki, könnyen fel lehetett ismerni első pillantásra is egy fotóról, és hasonlított a régi önmagához. Voltak azonban rosszabb periódusai is, amikor az arca annyira el volt deformálódva, hogy az már-már ijesztő volt. A legtöbbek érdeklődését mégis inkább az keltette fel, amikor a szintén a plasztikai műtétektől félresikerült dekoltázsa is látszott.

4. Tóth Andi

Tóth Andival kapcsolatosan az utóbbi időszak legnagyobb híre az volt, hogy néhány hónapja Andrei Mangrával megnyerték a Dancing with the Starst. Az énekesnő azonban nem csak akkor érdekes, ha éppen a tévében szerepel: szexi, sokat sejtető Instagram-fotói szintén sok tekintetet vonzanak. Így vele kapcsolatban egy meztelen fotójáról szóló cikkünk vitte a pálmát idén.

5. Kulka János

Ősszel írtuk meg egy cikkünkben, hogy a 2016-os stroke-ja után A játszma című mozifilmben tér majd vissza a filmvászonra Kulka János, akivel a Marie Claire készített interjút a film kapcsán. A 62 éves színész sztrókja többek között a beszédkészségét is érintette, de az új filmben a szerepe pontosan rá íródott: a filmbéli karakter agyvérzést kap a sztori elején. Az olvasók kíváncsiságát leginkább az keltette fel, hogy Kulka János az interjúban elárulta, hogy szerelmes, három éve párkapcsolatban van, és hogy hálás, hogy túlélte a sztrókot.

 (Kép: Zsigmond László D - dfp.hu)

(Kiemelt kép: Majoros Hajnalka Instagramja)