Demi Moore arca egyre ijesztőbb

Alig hasonlít már régi önmagára.

2021. július 8., 10:35

Szerző:

Demi Moore új arcán először év elején döbbent le a világ. A színésznő a párizsi divathéten a Fendi tavaszi-nyári haute couture bemutatóját nyitotta meg, amikor azonban bevonult a kifutón, minden néző csak zavartan pislogott, hogy vajon tényleg őt látják-e a színpadon... A képek futótűzként járták be a közösségi oldalakat és a sajtót, a rajongók pedig nem hitték el, amit látnak. Demi Moore láthatóan feltöltette száját és arcát, aminek következtében teljesen eltorzultak a vonásai.

Úgy tűnik, a helyzet azóta csak romlott, a színésznő viszont nagyon meg lehet elégedve a végeredménnyel, mert továbbra is igyekszik fenntartani ezt az állapotot. Valószínűleg további kezeléseknek is alávetette magát. Erről pedig legfirssebb fotói árulkodnak.

Demi Moore legutóbb lányaival, Rumer, Tallulah és Scout Willis-szel közösen szerepelt az Andie nevű fürdőruha kampányában. A családi divat fotók látványosak lettek, a színésznő pedig láthatóan bomba formában van, már ami az alakját illeti. Az arca viszont lassan már ijesztővé válik. 

Pedig tavaly pedig még így nézett ki:

És hát ahogy eddig emlékeztek rá a rajongók:

(Kiemelt kép: Shutterstock)