Dzsudzsák Balázs a kórházból jelentkezett be sikeres műtétjét követően

Sikeres csuklóműtéten esett át a válogatottsági rekorder Dzsudzsák Balázs, aki szombaton gólöröm közben sérült meg a Debreceni VSC Ferencváros elleni labdarúgó OTP Bank Liga-mérkőzésén.

2023. május 21., 15:16

Szerző:

 

A támadó vasárnap közösségi oldalán jelentkezett be a kórházból. Posztjában amellett, hogy megköszönte a rengeteg üzenetet, közölte: sikeresen túl van az operáción, aminek során egy titánlemezt építettek be a sérült testrészbe. 

„A titán hamarosan visszatér. Hajrá, Debrecen!” 

– írta a 36 éves játékos. Azt egyelőre nem tudni, hogy a 109-szeres válogatott labdarúgó mikor térhet vissza.

Dzsudzsák szombaton a DVSC második góljánál ünneplés közben megcsúszott a reklámtábláknál, és olyan szerencsétlenül esett, hogy eltölt a karja, ezért kellett megoperálni.

A Debrecen hátrányból fordítva 3-1-re nyert a már bajnok zöld-fehérek otthonában, ezzel egy fordulóval az idény vége előtt a nemzetközi kupaszereplést jelentő harmadik helyen áll.

 (Kiemelt képünk: Dzsudzsák Balázs Instagram-oldala)

 

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint bravúros eredmény az 1-1-es döntetlen a holland csapat ellen, mégis érez némi csalódottságot, mert az ellenfél emberhátrányban tudott egyenlíteni a magyar labdarúgó-válogatott ellen a Nemzetek Ligája harmadik fordulójában. Ronald Koeman holland kapitány szerint örülhetnek, hogy pontot szereztek.

A Ferencváros sajnos a labdarúgó Európa-liga alapszakaszának 2. fordulójában sem tudott pontot szerezni, így a csapat október 24-én a francia Nice együttese ellen bizonyíthat majd.