A sztárfocistának többé már nem Ronaldo a példaképe

A sztárfocista elmondta, inkább már kire néz fel. 

2021. december 8., 20:37

Szerző:

Nagyon elismerően nyilatkozott Mbappé a PSG játékosa csapattársáról, Lionel Messiről kedden a Club Brugge KV mérkőzést követően – írja a Marca nyomán a Liner.

Közismert tény volt, hogy a fiatal francia támadó Cristiano Ronaldót tartotta az igazi példaképének, azonban Lionel Messi PSG-be való érkezésével ez az álláspontja megváltozhatott

– írja a Liner.

Azonban hiába volt Mbappé kedvence Ronaldo, a Marca szerint ez nemrég megváltozhatott, miután Lionel Messi is a focista csapatába került. A lap Mbappé, a Club Brugge elleni mérkőzést követően adott nyilatkozatából jutott erre a következtetésre:

„Nagyon egyszerű Lionel Messivel játszani. Ő a világ legjobb játékosa, néhány napja megint aranylabdát nyert. Ma is két gólt szerzett, látszik rajta a boldogság és remélem, hogy segíteni fog minket a jövőben.”

Fontos megjegyezni azonban – amit az érdekes gondolatmenet ellenére a spanyol lap is megtett –, hogy feltehetően ez a nyilatkozat azért még nem jelenti azt, hogy változott volna az álláspontja, mindössze elismerte az argentin játékos „szuperképességeit” – magyarázza a Liner.

(Kiemelt kép: A Paris Saint-Germain játékosai, Kylian Mbappe és Lionel Messi ünnepelnek a Parc des Princes stadionban 2021. december 7-én. Fotó: Franck Fife / AFP)