Özil visszavonul

A 34 éves, török származású német játékos sorozatos sérülései miatt vonul vissza.

2023. március 22., 13:56

Szerző:

Instagram-oldalán jelentette be a világbajnok Mesut Özil, hogy befejezi profi pályafutását – írja a 444.hu. A 34 éves, török származású német játékos az İstanbul Başakşehir FK játékosaként vonul vissza.

A posztjában, amiben megköszöni az összes klubjának, csapattársának, és szurkolójának, hogy támogatták pályafutása során, Özil azt írja, hogy sorozatos sérülései miatt is döntött inkább úgy, hogy befejezi karrierjét.

(Kiemelt képünk: 2021. január 27-én Isztambulban készített kép Mesut Özilről, a Fenerbahce leendő játékosáról az igazolását bejelentő sajtótájékoztatón. A korábbi világbajnok 34 éves, török származású német játékos 2023. március 22-én bejelentette visszavonulását. MTI/EPA/Sedat Suna)

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.