Női kézilabda BL: Az Esbjerg legyőzésével harmadik a Győr

A Győri Audi ETO KC harmadik helyen végzett a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében.

2023. június 4., 16:54

Szerző:

A Győri Audi ETO KC harmadik helyen végzett a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében, miután a vasárnapi bronzmérkőzésen 28-27-re legyőzte a dán Team Esbjerg együttesét.

Az ötszörös győztes kisalföldi csapat 2021 után másodszor zárt a dobogó alsó fokán a BL-ben.

A fináléban 18 órától az FTC-Rail Cargo Hungaria a legutóbbi két kiírásban diadalmaskodó norvég Vipers Kristiansand ellen lép pályára az MVM Dome-ban.

(Kiemelt képünk: Női kézilabda BL - Négyes döntő - Győri Audi ETO KC-Team Esbjerg. Budapest, 2023. június 4. Ambrosio Jose Martin Cedres, a magyar csapat vezetőedzője örül csapata győzelmének a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének bronzmérkőzésén játszott Győri Audi ETO KC – Team Esbjerg mérkőzésen a budapesti MVM Dome-ban 2023. június 4-én. A Győr harmadik helyen végzett, miután a 28-27-re legyőzte a dán csapatot. MTI/Illyés Tibor)

Hazánkat az a megtiszteltetés érte, hogy július 11-én, a franciaországi Sens városában Kollár Zsuzsanna tatai amatőr sportoló is vihette az olimpiai fáklyát. A hagyományoknak megfelelően 2024. április 16-án a görögországi Olümpiában gyújtották meg az olimpiai lángot és indult útjára a fáklya, amelyet mintegy tízezer futó visz el váltóban az olimpia helyszínére, Párizsba.

 

Marco Rossi marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakember az Európa-bajnokság tanulságainak átgondolását követően, pár hét múlva megkezdi a felkészülést az őszi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre történő összetartás előkészítésével.