Meghalt Heidt Edina

37 éves korában tragikus hirtelenséggel életét vesztette Heidt Edina, a magyar női labdarúgás és futsal egyik ikonikus alakja.

2023. szeptember 12., 13:06

Szerző:

Heidt Edina futsal pályafutása alatt játszott többek között a Szentes, az Univerzum, a Dévaványa, az Obsitos, a Berettyóújfalu csapataiban, de főleg a Gyulához kötődött hosszú éveken keresztül – emlékezik a futsalhungary.hu

A Gyulai Amazonok a közösségi oldalukon így búcsúznak:

„Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Heidt Edina - egykori labdarúgónk, aki több, mint 15 évig volt Gyula város női labdarúgásának motorja - a napokban tragikus hirtelenséggel életét vesztette.

Felejthetetlen az emléke, melyet őrizünk utána. Edina mindössze 37 éves volt, kislányával előtte álltak élete legszebb évei. Felfoghatatlan, ami történt, egyszerűen nem találunk szavakat!”

 

(Kiemelt képünk forrása: Gyulai Amazonok Facebook oldala)

 

Tegnap 20:29

A kötöttfogásúak 87 kilogrammos kategóriájában szereplő Losonczi Dávid ezüstérmet nyert vasárnap a belgrádi birkózó-világbajnokság zárónapján.

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője rajt-cél győzelmet aratott a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjon, ezzel az osztrák istálló megvédte vb-címét a konstruktőrök között.