Luxusrepülő várja a börtönből szabaduló Boris Beckert

A végéhez közeledik Boris Becker angliai börtönbüntetése.

2022. december 8., 19:30

Szerző:

Boris Becker hatalmas adósságot halmozott fel és megpróbálta elrejteni vagyona egy részét a hatóságok elől. Az Egyesült Királyságban élő többszörös wimbledoni bajnokot két és fél év börtönbüntetésre ítélték, amiből 8 hónapot töltött le.

Mivel Becker vállalta, hogy elhagyja az Egyesült Királyságot, ilyen esetekben pedig a letöltendő büntetés jelentősen csökkenthető, így Németországban már nem is kell börtönbe vonulnia.

A levitézlett teniszsztár nem is akárhogyan tér haza: egy luxus magángép fogja Németországba repíteni, Becker ugyanis üzletet kötött egy müncheni tévécsatornával, a z alkunak pedig az exkulzív interjú mellett a magánrepülős fuvar is része – írja a Daily Mail nyomán az rtl.hu.

A lap szerint Becker nagy valószínűséggel Leimenbe fog visszatérni, ahol 87 éves édesanyja, Elvira Becker lakik.

(Kiemelt képünk: Boris Becker. Fotó: CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.