Luxusrepülő várja a börtönből szabaduló Boris Beckert

A végéhez közeledik Boris Becker angliai börtönbüntetése.

2022. december 8., 19:30

Szerző:

Boris Becker hatalmas adósságot halmozott fel és megpróbálta elrejteni vagyona egy részét a hatóságok elől. Az Egyesült Királyságban élő többszörös wimbledoni bajnokot két és fél év börtönbüntetésre ítélték, amiből 8 hónapot töltött le.

Mivel Becker vállalta, hogy elhagyja az Egyesült Királyságot, ilyen esetekben pedig a letöltendő büntetés jelentősen csökkenthető, így Németországban már nem is kell börtönbe vonulnia.

A levitézlett teniszsztár nem is akárhogyan tér haza: egy luxus magángép fogja Németországba repíteni, Becker ugyanis üzletet kötött egy müncheni tévécsatornával, a z alkunak pedig az exkulzív interjú mellett a magánrepülős fuvar is része – írja a Daily Mail nyomán az rtl.hu.

A lap szerint Becker nagy valószínűséggel Leimenbe fog visszatérni, ahol 87 éves édesanyja, Elvira Becker lakik.

(Kiemelt képünk: Boris Becker. Fotó: CHRISTIAN CHARISIUS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Tegnap 17:29

A jégtáncosoknál az olasz Charlene Guignard, Marco Fabbri kettős áll az élen a ritmustáncot követően a finnországi Espooban zajló műkorcsolya Európa-bajnokság pénteki napján, az Ignateva Mariia, Szemko Danijil Leonyidovics magyar duó a 23 induló között a tizedik helyről várja a kűrt.

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság bejelentette, hogy Oroszország és Fehéroroszország sportolói visszatérhetnek a nemzetközi porondra semleges színekben, de csak akkor, ha nem támogatják az ukrajnai háborút. Erre reagált Vadim Hutcajt ifjúsági és sportminiszter, az ukrán nemzeti olimpiai bizottság (NOC) elnöke, amikor leszögezte, hogy Ukrajna a szankciók meghosszabbítása mellett van, és nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Ukrajna bojkottálja a 2024-es párizsi olimpiát.