Kellemetlen bakival égette magát a focicsapat

A háború elleni tiltakozás azért szép gesztus volt a részükről.

2022. március 14., 19:13

Szerző:

A Poli Iași román másodosztályban játszó jászvásári futballcsapat a megszokottnál kreatívabb módszert választott, hogy az ukrajnai háború ellen tiltakozzon – írja a Telex. A játékosok mezeire a Stop war egy-egy betűjét helyezték el, hogy a játék kezdete előtt felsorakozó futballisták így üzenjenek. A szombati, Astra Giurgiu elleni mérkőzésen azonban rosszul jött ki a lépés, a képernyő előtt ülők ugyanis a „!Raw Pots” szlogennel szembesültek, a felcserélődött sorrend pedig annyit tesz:

„nyers edények”

A meccset azért megnyerték.

(Kiemelt képünk: Képernyőmentés a futbalmeccs közvetítéséről. B1 televízió.)

Cristiano Ronaldo fejében sokáig járt az a gondolat, hogy az őszt már egy másik klubban kezdi majd, mivel a Manchester Unitednél eltöltött időszaka nem úgy sikerült, ahogy azt előre eltervezte. Most úgy tűnik, döntött a folytatásról.

A Colorado Avalanche nyerte a Stanley Kupát, miután az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének hatodik mérkőzésén 2-1-re győzött az elmúlt két idényben bajnok Tampa Bay Lightning otthonában, és így 4-2-es összesítéssel bizonyult jobbnak.

A címvédő Szombathely hazai pályán könnyedén legyőzte a Körmendet vasárnap a férfi kosárlabda NB I döntőjének ötödik, utolsó mérkőzésén, így 3-2-es összesítéssel megnyerte a párharcot, és begyűjtötte fennállásának negyedik aranyérmét.