Instagramon üzent Christian Eriksen az érte aggódóknak

Egy fotót is posztolt a labdarúgó, akit a vasárnapi dán–finn mérkőzésen újra kellett éleszteni.

2021. június 15., 11:43

Szerző:

A körülményekhez képest jól van Christian Eriksen. A dán futballista a kórházból üzent az érte aggódóknak, még egy mosolygós fotót is közzétett az Instagramon.

Eriksent a koppenhágai kórházba szállították, ahol stabilizálták az állapotát, miután a vasárnapi Dánia–Finnország meccsen eddig ismeretlen okok miatt összeesett. Az orvosoknak több mint 10 percig kellett küzdeniük az életéért, végül sikerült megmenteniük.

„Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves üzeneteket és üdvözleteket, amelyeket a világ minden tájáról kaptam. Rengeteget jelent nekem és a családomnak is. A körülményekhez képest jól vagyok. Még mindig vár rám néhány vizsgálat a kórházban, de jól érzem magam. Mostantól pedig szurkolok a dánoknak a többi meccsen”

– fogalmazott a labdarúgó Instagram-bejegyzésében. A finnek elleni találkozót egyébként a történtek után lejátszották, Eriksen a kórházban nézte végig a meccs utolsó tíz percét. 

(Kiemelt kép: Dánia középpályás labdarúgója, Christian Eriksen bemelegít a Finnország elleni mérkőzés előtt, 2021. június 12-én. Fotó: Pool/AFP / Jonathan Nackstrand)