Ő énekli idén a himnuszt a Magyar Nagydíj előtt

Kiderült, ki énekli a Magyar Nagydíj előtt a himnuszt.

2024. július 17., 12:34

Szerző:

Ezen a hétvégén Magyarországra, a mogyoródi Hungaroringre látogat a Forma-1-es mezőny. A 39. Magyar Nagydíj előtt ezúttal is egy hazai előadó énekli majd a himnuszt, hogy kicsoda, azt kedd délután jelentették be a Facebookon – írja a 24.hu.

Dér Heni énekli a himnuszt a Virtuózok kíséretében az idei Formula-1 Magyar Nagydíj előtt. Korábban többek között Rost Andrea, Miklósa Erika, Radics Gigi, valamint a Virtuózok mellett a Magyar Rádió gyerekkórusának tagjai is elénekelték a magyar himnuszt a Hungaroringen.

Itt a bejelentés: Hódi Pamela és Dér Heni is ott lesznek a Sztárbox idei női versenyzői között

Újabb nyolc név, köztük Hódi Pamela és Dér Heni – bejelentették, kik lesznek idén a Sztárbox női versenyzői.Hódi Pamela és Dér Heni a könnyűsúlyban sztárboxol majd

Amíg tavaly valamennyi női versenyző egy súlycsoportban volt, addig idén a nyolc női ökölvívót két súlycsoportra osztották, Tóth-Hódi Pamela és Dér Heni a könnyűsúlyba kerültek Nemazalány énekesnővel és Sápi Vivi influenszerrel.

Ezzel szemben lesz négy pehelysúlyú versenyző is, ők a nevét édesapjával ellentétben hosszú ó-val író Schóbert Lara médiaszemélyiség, Lola énekesnő, az Exatlonból és a Dancing with the Starsból ismert Pap Dorci, valamint az éppen válófélben levő Földes Eszter színésznő. 

A további versenyzők

Rajtuk kívül tudjuk már a férfi könnyű- és középsúly versenyzőit, a férfi nehézsúly indulóit pedig a jövő héten ismerteti majd az RTL.

Emlékeztetőül a férfi középsúly versenyzői:

  • Shane Tusup;
  • Törőcsik Dani;
  • Király Viktor;
  • Danny Blue;
  • Herceg;
  • Pápai Joci;
  • Torghelle Sándor; és
  • Veréb Tamás.

A könnyűsúly férfiversenyzői pedig:

  1. Dóra Béla színész;
  2. Horváth Tomi énekes;
  3. Miller Dávid színész, műsorvezető;
  4. Pachert Balázs üzletember;
  5. Sánta László színész;
  6. Sárközi Ákos séf;
  7. Varga Ádám színész; valamint
  8. Varga Viktor énekes.

Ezen kívül az RTL azt ígéri, hogy a jövő héten bemutatják a Sztárbox műsorvezetőit, szakmai kommentátorait, ringszpíkerét és social arcát is. Hamarosan pedig az is kiderül, hogy az egyes kategóriákban kik küzdenek meg egymással az első fordulókban. A bejelentés szerint

„a Sztárbox szakmai supervisora, az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István.”

További részletek itt.

(Fotó: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

A mostani tranzakció célja, hogy a Budapest Honvéd FC hosszútávú jövője és eredményessége biztosítva legyen egy NER-közeli üzletember által.