Fabinho is elhagyta a Liverpoolt

Távozik Szoboszlai Dominik labdarúgócsapatától, a Liverpooltól a brazil középpályás, Fabinho, aki a szaúdi al-Ittihadnál folytatja pályafutását.

2023. augusztus 1., 08:50

Szerző:

A korábban Karim Benzemát és N'Golo Kantét is szerződtető arab együttes sajtóértesülések szerint 40 millió fontért szerezte meg Fabinhót, aki öt évig erősítette a szigetországi együttest. A 29 éves Fabinho 219 alkalommal szerepelt a Liverpoolban, amellyel 2019-ben Bajnokok Ligáját, egy évvel később pedig Premier League-et nyert.

A Liverpooltól – amely idén nyáron szerezte meg a német RB Leipzigtől Szoboszlait – a múlt héten Jordan Henderson is elköszönt 12 év után, ahogy Roberto Firminónak is lejárt a szerződése a csapatnál, és mindkét futballista Szaúd-Arábiába igazolt.

(Kiemelt képünkön: Fabinho akció közben a West Ham United - Liverpool Premier League mérkőzésen a London Stadium, Stratford stadionban 2023. április 26-án, szerdán. Fotó: Ivan Yordanov/MI News/NurPhoto via AFP)

A férfiaknál és a nőknél is győzelemmel folytatta szereplését szerdán a legjobb magyar csapat a budapesti sakkolimpia hetedik fordulójában, így mindkettő megerősítette helyét az élmezőnyben.