Dübörög a hülyeségexport, Székelyudvarhelyen izraeli turistákat néztek migránsnak

2018. április 17., 15:01

Szerző:

Több erdélyi portál is arról ír, hogy migránsoknak néztek izraeli motorosokat Székelyudvarhelyen. A helyi rendőrség szerint azonban nem a tizennégy fős csoport kinézete, hanem viselkedésük keltett félelmet a helyi lakosokban.

Április 16-án több lakossági bejelentés is érkezett a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrséghez, miszerint migránsokat véltek látni - írja az uh.ro-t idézve a 444.

A helyi rendőrség a nemzeti rendőrséggel közösen azonosította a városban feltűnt személyeket, akik, mint kiderült, motoros túrázók, és turistaként, szervezett kikapcsolódásra érkeztek Székelyudvarhelyre még pénteken. A 444 megkeresésére a  Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség igazgatója, László Szabolcs elmondta, őket egy 8 fős csoport miatt riasztották, akik

bőröndjüket húzták maguk után, vásárolgattak, és állítólag nyugtalanítóan viselkedtek. 

A 14 fős külföldi csoportot végül azonosították és igazoltatták. A turisták izraeli állampolgárok voltak, és érvényes belépési engedéllyel rendelkeztek az országba – írja a lap

Az igazán szórakoztató esetek persze Csonka-Magyarországon történnek, ahol legutóbb például Venezuelából hazaköltöző magyarokat néztek néger bevándorlóknak.