Csalódás: mégsem nyit idén üzletet a Primark Budapesten

Az ír fast fashion áruházlánc csak 2024-ben tervezi megnyitni polcait a magyar vásárlók előtt.

2023. szeptember 15., 16:15

Szerző:

Pontatlan dátumok, találgatások jelentek meg a Primark budapesti üzletének a nyitásával kapcsolatban, ezért a Primark, amely fő ismérve, hogy szinte fillérekért kínál divatos ruhadarabokat, most közleményt adott ki, miszerint a nyitás csak 2024-ben lesz.

Számos vásárlónak kell csalódottan tudomásul vennie a tényt, de a jó hír, hogy a vállalat továbbra is tervez betörni a magyar piacra, az első magyarországi üzletét a főváros egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban nyitja meg. A hivatalos dátumot a későbbiekben teszik közzé. Korábban annyit lehetett tudni, hogy valamikor 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között nyitnak. Magyarország egyébként a 17. ország lesz, ahová belépnek – írta a Forbes.

(Kiemelt kép: Egy nemrégiben megnyílt Primark üzlet a lengyelországi krakkói Bonarka bevásárlóközpontban 2022. november 15-én. Fotó: Beata Zawrzel/NurPhoto/AFP)

 

A járműipar komoly nehézségekkel küzd, amiből következően szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz elhalasztaná a hatalmas méretű gyárberuházását, egyesek pedig tényként kezelik, hogy a cég már le is tett arról, hogy megduplázza hazai gyártókapacitását.