Forint: a csapataink harcban állnak - tartja magát a pénzünk

Továbbra is tartja magát a forint, sőt, kismértékben még erősödni is tudott.

2024. augusztus 15., 13:12

Szerző:

Csütörtökön továbbra is kis erősödést látunk a forint részéről, 394 forint 50 fillérbe kerül az euró, ez 0,1%-os erősödést jelent. Az egész héten nem volt mozgás, ma sem látunk nagy elmozdulásokat – írja a portfolio.hu.

Erősödéssel indul a nap a forint számára, de az egész héten meghatározó 394-es szinttől most sem tud elszakadni a jegyzés. 0,1%-os erősödést látunk, 394 forint 70 fillérbe kerül ma reggel az euró. Az augusztusi csúcs eddig 392,8 volt, a mélypont 399 felett, tehát az előző hetekben is a 390 és a 400-as szintek között mozgott a forint, és ez egész nyáron jellemző volt.

Devizapárok, indexek, árutőzsdei termékek, részvények, CFD-k. Minden, ami a hullámzó árfolyamok kapcsán megdobogtatja egy trader szívét.

A dollár stagnál az euróval szemben, 1,1 felett jár a jegyzés. Tegnap került 1,1 fölé a jegyzés, ez januári csúcsot jelent. A dollár tendenciaszerűen gyengülget, mivel az európai kamatkilátások bizonytalanok, az Egyesült Államokban viszont jelentős kamatcsökkentéseket várnak – írja a lap.

(Fotó: Bazsó Bálint/168.hu)