Videón, ahogy a részeg férfi fel akarja gyújtani a benzinkutat

A férfi annyira részeg volt, hogy alig állt a lábán. Benzinnel lelocsolta a saját táskáját majd felgyújtotta. 

2021. július 17., 14:56

Szerző:

Hangosan kiabált, és szitkozódott a férfi, aki miután benzinnel lelocsolta a táskáját  fel is gyújtotta.

Valaki telefonjával rögzítette, ahogy a 35 éves férfi részegen örjöng, majd fel akarja gyújtani a benzinkutat. Az erősen ittas férfi először csak kiabált, aztán utazótáskájára benzint locsolt, majd tüzet gyújtott. A felvételen, amit a rendőrség tett közzé az látszik, ahogy a kútkezelővel veszekszik, majd valami lángrakap, a tűz átterjed a kútra.

A kútkezelő porral oltóval azonnal eloltja a tüzet. Az eset pénteken délután történt az M3-as autópálya Kerekharaszti-pihenőjében. A rendőrök kiérkezéséig a férfit az ott lévők feltartották. 

A rendőrök elfogták és előállították. Kihallgatták, ezt követően kezdeményezték előzetes letartóztatását. Közveszélyokozás bűntette miatt indult ellene eljárás.

/Kiemelt kép: Forrás: varosikurir.hu/



Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.