Vérlázító: fényes nappal belökte az árokba, hogy megerőszakolja a munkába tartó nőt

Egy 25 éves férfi megpróbált megerőszakolni egy munkába igyekvő nőt Törökszentmiklóson. Belökte az árokba és erőszakoskodott vele. 

2024. január 12., 13:59

Szerző:

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt írta, hogy a férfi január 6-án, 5 óra körül követni kezdte a kerékpárral közlekedő nőt, majd úgy ellökte, hogy az az árokba esett. A férfi a földön fekvő nő fölé térdelt, majd befogta a száját és fogdosni kezdte. A nő eközben próbált segítségért kiáltani, illetve kiszabadulni a férfi fogásából, de annak ereje miatt nem tudott.

A férfi ezt követően lehúzta a nő ruháját, majd megpróbálta megerőszakolni, ami azért nem sikerült neki, mivel a nő ellenállt, folyamatosan próbált védekezni, rúgkapált, segítségért kiáltott, illetve a férfi meglátott egy arra közeledő gépjárművet, amitől megijedt és a helyszínről elmenekült. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett a bántalmazás során.

A bíróság elrendelte a korábban már többször is büntetett férfi letartóztatását. A férfi és a védője fellebbezett.

Van segítség! A NANE Segélyvonal bántalmazott nőknek. Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre: 06 80 505 101 ingyenesen hívható mobilról is (Magyarországon belül) és külföldről hívható (nem ingyenes) vonal: +36 1 267 4900.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Merész Márton/168)