A focipályán vertek meg egy nőt, lefújták a mérkőzést

A kaposvári a focipályán verekedett össze két játékos, és az ütlegelés közben egy nőnek is bevert a fiatalabb férfi és eltörte az orrát. 

2023. május 12., 13:40

Szerző:

Orrtörés vetett véget a mérkőzésnek, amikor 2022 decemberében egy kaposvári focipályán játék közben szóváltásba keveredett két férfi. Többször megütötték egymást, majd mindketten a földre estek, ahol folytatták verekedést. Miután a 18 ésves és a 30 éves vádlottak felálltak és újfent egymásra akartak támadni, az idősebb férfi élettársa a pályára futott hogy megakadályozza a verekedést és a férfiak közé állt. A fiatalabb verekedő ekkor 2 alkalommal is bevert a nőnek és eltörte az orrát.

A garázdákat végül a helyszínre érkező járőrök előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra. A verekedésről videó is készült, ami megtekinthető az ügyészség honlapján. 

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség a fiatalabb férfival szemben felfüggesztett, míg a többszörös visszaesőnek minősülő idősebb társával szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt, olvasható a közleményben. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixnio/Michal Jarmoluk)