Tolatás közben gázolta el szomszédját egy nő Gyöngyössolymoson

Fék helyett a gázra lépett, megtörtént a baj.

2022. július 11., 06:46

Szerző:

Tolatás közben, véletlenül gázolta el saját szomszédját egy nő Gyöngyössolymoson – írja az RTL.hu. A nő egy automata váltós kölcsönautóval próbált kihajtani kertes házuk udvaráról amikor észrevette, a kapu előtt épp szomszédasszonya halad el.

Fékezni akart, de fék helyett a gázra lépett, így elütötte és egészen az utca túloldaláig tolta át az asszonyt.

A sérültért mentőhelikoptert kellett küldeni, súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínen egy 65 év körüli nőt láttak el, aki a baleset következtében többszörös, súlyos sérüléseket szenvedett. A helyszínen hosszas küzdelem árán tudták stabilizálni az állapotát, végül mentőhelikopterrel, kritikus állapotban szállították kórházba

– mondta Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa az RTL Híradónak. Az asszony férje azt is elárulta, a kölcsönautót a szerelőtől kapták, amíg az övéket javítják, feleségének pedig nagyon szokatlan volt az autó irányítása.

(Kiemelt kép: Képkivágás az RTL.hu videójából)

Csaknem negyven tő kannabiszból álló, öntözőrendszerrel ellátott drogültetvényt számoltak fel, majd fogták el a feltételezett termesztőt a rendőrök Pécsen – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 menekült tartózkodott.