Addig jár a korsó a kútra...

Tizenkétszeresen körözött férfit fogtak Szegeden.

2021. december 2., 09:57

Szerző:

Egy tizenkétszeresen körözött férfit fogott el a rendőrség szerdán. Az elkövetőt országszerte több hatóság is kereste. Mint a police.hu írja, a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozóinak előzetes információi alapján szerdán a reggeli órákban egy szegedi albérletben fogták el a többszörös elkövetőt, aki ellen csalás, ittas járművezetés és közokirat-hamisítás miatt adtak ki elfogatóparancsokat. A rendőrök a férfit a Szegedi Fegyház és Börtönbe szállították, ahol megkezdte a börtönbüntetését.

(Kiemelt kép: Police.hu)

Budapesten fogták el az eislingeni szatírként elhíresült német férfit a Terrorelhárítási Központ (TEK) segítségével – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kedden a rendőrség honlapján.

A Debreceni Járásbíróság nyomozási bírója 2023. január 31-én egy hónapra elrendelte annak a három férfinak és egy nőnek a letartóztatását, akikkel szemben nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt indult büntetőeljárás. A bíróság megállapítása szerint a Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség indítványa megalapozott.