Szakítás utáni bosszú miatt riasztották a dunaújvárosi rendőröket

A nő azt mondta, mélyen érintette, hogy szétmentek.

2021. december 24., 09:14

Szerző:

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2021. február 24-én arról, hogy a délután folyamán Dunaújvárosban, a Vasmű téren parkoltatott autóját valaki megrongálta, a jármű teljes bal oldalát maró folyadékkal leöntötte, és festékszóróval lefújta – írja a police.hu.

A helyszínen végzett adatgyűjtés, szemle és a közelben található kamerák felvételei alapján a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatba hozható nőt, akit felkutattak, és gyanúsítottként hallgattak ki nagyobb kárt okozó rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A dunaföldvári nő beismerő vallomást tett. Kihallgatójának azt mondta, hogy a volt élettársával történő szakítás mélyen érintette, dühös volt rá, ezért eltervezte, hogy kárt tesz a férfi autójában. A dunaújvárosi nyomozók a napokban befejezték az ügy vizsgálatát, és az iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Merész Márton/168.hu) 

Tegnap 19:56

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.