Így járt az a férfi, aki lefejezéssel fenyegette meg Kálmán Olgát

Csak megrovást és bűnügyi bírságot kapott az a férfi, aki fejlevágással és családja kiírtásával fenyegette meg Kálmán Olgát tavaly májusban.

2022. augusztus 4., 06:56

Szerző:

A zaklatással gyanúsított férfi ellen nem emeltek vádat, megrovást kapott, közölték vele, hogy többet ilyet ne csináljon, továbbá kötelezték 241 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére – írta a Blikk.

A férfi azt mondta a portálnak, hogy havonta húszezer forintot vonnak le tőle, de ezzel le van zárva az ügy. Hangsúlyozta: azt akartam, hogy nyilvánosságra kerüljön, hogy az országban én gyűlölöm a legjobban Kálmán Olgát és az egész baloldalt. Nem bánta meg tettét, viszont nem tenné meg újra.

A rokkantnyugdíjas férfi azt mondta, nem fog más politikusnak írni, valamint a fenyegetéseit sose váltotta be, még akkor sem, ha tudná hol lakik Kálmán Olga.

Tavaly májusban kapott egy hosszú fenyegető üzenetet a DK politikusa. Az üzenetben többen között fejlevágással, családja kiírtásával és felgyújtással fenyegették Kálmán Olgát. A levél szerzőjét az háborította fel, ahogy a „drága miniszterelnökünkről”, Orbán Viktorról beszélt Kálmán Olga. A levél írója egyúttal azt is kifejtette, hogy Magyarországon halnak meg a legkevesebben a koronavírus szövődményeiben, továbbá hogy az ezt tagadó „mocskos hazaáruló férgek, rohadt náci Hitler-ivadékok”, valamint a „mocskos bevándorlók” dögöljenek meg.

Az 53 éves férfi az édesanyja profilfáról írta a politikusnak – a nő tudta nélkül –, aki még aznap feljelentést tett a fenyegető levél miatt. A férfit a rendőrök egy nap alatt elfogták.

 

(fotó: Dimény András)