Felnőttfilmekben is szerepelt a gyerekgyilkos anya

A nő két évvel ezelőtt kereste meg Kovit: a Facebookon kérdezte meg tőle, tud-e neki munkát adni.

2021. október 2., 18:09

Szerző:

Korábban írtunk, a borzalmas tragédiáról, egy anya brutális kegyetlenséggel végzett a saját fiával, majd egy szupermarket kasszaszalagjára tette a gyerek élettelen testét, pénteken Olaszországban. 

Katalin korábban felnőttfilmekben szerepelt, mielőtt megismerkedett Alex apjával, Norberttel. Kovács Kovi István, a magyar pornó legismertebb producere megrökönyödött a történtek hallatán, ugyanis régről ismerte a nőt és dolgoztak is együtt. A Facebookon ismerkedtek meg, amikor a nő megkereste Kovit, hogy adjon neki munkát. 

„Annak idején semmi különöset nem láttam rajta. Rendesen elvégezte a munkáját, majd amikor a kamerákat kikapcsoltuk, felöltözött és hazament”

– mondta az egykori pornóproducer a Borsnak.

 

Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.