Tigrisekkel etették meg ellenségeiket

Volt, akit élve küldtek a ragadozók elé a Guzmán fivérek. 

2023. április 20., 12:59

Szerző:

El Chapo fiai horrorfarmot üzelmettek, ahol szadista módszerkkel kínózták ellenségeiket, a halottakat a tigrisekkel etették meg, volt olyan is akit élve dobtak a ragadozók elé, írja az RTL a New York Post nyomán. 

Az egyik kedvelt kínzóeszközük a forró, csípős chili volt.

A kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó Guzmán testvérek, a bűnszerevezet csúcsához sorolhatóak, vagyis a Los Chapitos tagjai. Joaquín és Ovidio Guzmán López az amerikai Szövetségi Igazságügyi Minisztérium legújabb jelentése szerint nem a finomkodásról voltak híresek bűnözői körökben.

A Guzmán testvérek és csatlósaik szadista erőszakossága nem ismert határokat. A vádirat szerint árammal és vízzel is kínoztak embereket, de a legdurvább talán az volt, amikor dugóhúzóval sebesítettek meg egy embert, akinek az orrába és a sebeibe aztán csípős chilit öntöttek. A szörnyűségeket egy Iván nevű férfi farmján követték el rivális drogcsempészek, együttműködésre nem hajlandó hatósági személyes, illetve saját, árulónak titulált bandatagjaik ellen.

A mindent bevallók közül azok voltak a szerencsésebbek, akiket lelőttek, így nem kellett szenvedniük. A kevésbé szerencséseket a vád szerint tigrisek elé vetették, hogy ők végezzenek velük.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Ulises Ruiz / AFP)