Megtalálták Szűcs Tibort, holtan

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) megtalálta az eltűnt csicsói vállalkozót, Szűcs Tibort. A férfit meggyilkolták, holttestére Magyarországon bukkantak rá.

2023. május 18., 21:12

Szerző:

A hatóság az ügyben együttműködik a magyar rendőrséggel. A Startitup információi szerint a NAKA három személyt vett őrizetbe. A vállalkozó holttestét Magyarországon ásták el.

„Megerősíthetem, hogy ma reggel őrizetbe vettünk három személyt, akiket előre eltervezett gyilkossággal gyanúsítottunk meg” – nyilatkozta a portálnak Ľubomír Daňko NAKA-igazgató.

Szűcs Tibor május 2-án tűnt el. Komáromfüssön látták utoljára 

– emlékeztet a brutal.parameter.sk.

Az eltűnés bejelentését követően a NAKA razziát tartott a községben, ahol a férfi egy ingatlannal rendelkezik, amit bérbe adott. Eltűnése napján állítólag a bérleti tartozást ment felvenni. A rendőrségi akció során vérnyomokat, valamint egy töltényhüvelyt találtak a helyszínen. A férfi Audi Q7 típusú autóját kiégve találták meg Pápa közelében.

(Kiemelt képünk illusztráció. MTI Fotó: Komka Péter)

Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.