Durva verekedés volt Nyíregyházán egy diszkó biztonsági őrei és a vendégek között

Összeverekedett három férfi a Mamma Mia diszkó biztonsági őreivel. 

2023. március 5., 16:57

Szerző:

Brutális verekedés tört ki szombat este Nyíregyházán, a Mamma Mia nevű szórakozóhely, diszkó (volt Index Café) előtt. A verekedésről 13 órája videót töltöttek fel a YouTube-ra, írja az RTL.

A felvételen azt látni, hogy 4-5 kopasz, fekete ruhás biztonsági őr 2-3 embert ütlegel a szórakozóhely előtti területen. Egyiküket azután rúgták fejbe, miután térdre rogyott. A felvételen hallható, hogy többen is kérik őket, ne balhézzanak, egy idősebb férfi pedig könyörög, hogy ne bántsák „a gyerekeket”.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság az RTL Híradójával azt közölte, hogy a rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt nyomoz. A szóban forgó fegyver egy boxer, amit a verekedés helyszínén találtak. Azt egyelőre nem tudni, hogy kié.

A kihallgatások még zajlanak, a Blikk azonban úgy tudja, hogy a négy gyanúsított közülük kettőt, a biztonsági szolgálat munkatársait őrizetbe is vették.

Az RTL Híradó riportere a helyszínen úgy értesült, hogy a diszkónál egy apa, valamint 21 és 19 éves fiai keveredtek összetűzésbe a biztonsági őrökkel, akik nem akarták őket beengedni a diszkóba.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Merész Márton)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.