Videó – Büntetőfékezett egy busz előtt, ami miatt eszméletét vesztette a busz egyik utasa

Egy férfi büntetőfékezett egy kaposvári busz előtt, ami miatt a busz egyik utasa elesett és eszméletét vesztette. A Kaposvári Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen.

2022. június 1., 15:00

Szerző:

A vád szerint a férfi az úttesten ment gyalog és úgy ítélte meg, hogy túl közel ment el mellette a helyijáratos busz. A vádlott ettől indulatos lett, a közelben parkoló kocsijába szállt és a busz után hajtott. A buszt egy megállónál érte utol, ahol megállt mellette és a sofőrt szidni kezdte. Majd 200 méterrel később megállt autójával az úttest szélén, és amikor a busz közvetlenül mögé ért, hirtelen elé kanyarodott. A buszsofőr vészfékezésre kényszerült, az egyik leszállni készülő utas ettől elesett, beverte a fejét és eszméletét vesztette. A sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A vádlott elhajtott a helyszínről.

A férfinak most közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt is felelnie kell a bíróság előtt.

(Kiemelt kép forrása: Facebook)

 

 

László arra ébredt, hogy fázik. Ott hevert mellette darabokban a felesége holtteste. Huszonhárom évvel később arra kelt, hogy meg kell ölnie ötéves kislányát. A gyerek még aludt, amikor a kis viskó lángra kapott. Égett, mint egy szénakazal. Az utolsó olyan magyarországi kivégzett története, akit Pest megyében elkövetett bűncselekményért akasztottak fel.

Vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség egy 53 éves férfi ellen, aki a feleségét is átverve, magát tábornoknak kiadva mintegy 150 millió forintot csalt ki több sértettől különböző előnyök ígéretével.