Boxerrel támadt iskolatársára egy fiatal Baján

Két fiú verekedett össze Baján. Az első ütés előtt egyikük egy boxert húzott a kezére, amivel megsebesítette iskolatársát.

2023. január 24., 17:15

Szerző:

aján, a távolsági buszmegállóban tegnap délután két fiatalkorú verekedett össze. Az egyik fiú az első ütés előtt egy boxert vett fel és így ütötte iskolatársát – írta a police.hu.

A verekedés miatt azonnal értesítették a bajai rendőröket, akik rövid időn belül elfogták a boxerrel támadó 15 éves gyereket. A rendelkezésre álló adatok alapján a tanulók verekedése mögött korábbi iskolai inzultálások álltak. A 15 éves fiatal ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség vizsgálja, hogy egyéb bűncselekmény felmerült-e az esettel kapcsolatban.

(Kiemelt kép forrása: police.hu)

A Fővárosi Törvényszék csütörtökön elrendelte annak a magyar állampolgárságú nőnek az ideiglenes átadási letartóztatását, akivel szemben bűnszervezetben való részvétel, csalással kapcsolatos bűncselekmények, valamint bűncselekményből származó jövedelem tisztára mosása  bűncselekmények elkövetése miatt a Catanzaroi Bíróság nyomozási bírája bocsátott ki európai elfogatóparancsot.