Boxerrel támadt iskolatársára egy fiatal Baján

Két fiú verekedett össze Baján. Az első ütés előtt egyikük egy boxert húzott a kezére, amivel megsebesítette iskolatársát.

2023. január 24., 17:15

Szerző:

aján, a távolsági buszmegállóban tegnap délután két fiatalkorú verekedett össze. Az egyik fiú az első ütés előtt egy boxert vett fel és így ütötte iskolatársát – írta a police.hu.

A verekedés miatt azonnal értesítették a bajai rendőröket, akik rövid időn belül elfogták a boxerrel támadó 15 éves gyereket. A rendelkezésre álló adatok alapján a tanulók verekedése mögött korábbi iskolai inzultálások álltak. A 15 éves fiatal ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség vizsgálja, hogy egyéb bűncselekmény felmerült-e az esettel kapcsolatban.

(Kiemelt kép forrása: police.hu)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.