Megszúrtak egy 19 éves fiút Iváncsán, időben tárcsázta a segélyhívót

Életveszélyesek voltak a sérülései.

2021. október 25., 14:55

Szerző:

Szombaton nem sokkal éjfél előtt a segélyhívón kért segítséget egy 19 éves férfi, mert megszúrták Iváncsán – írja a police.hu. A helyszínre irányított járőrök elsősegélyt adtak neki, majd a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A férfi el tudta mondani a helyszínre érkező járőröknek, ki szúrta meg, így a rendőrök azonnal megkezdték az elkövető felkutatását. Rövid idő múlva elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 16 éves besnyői fiút, akit a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítottak. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sértett által elszenvedett sérülések életveszélyesek voltak, és azok elhelyezkedésére figyelemmel a cselekmény alkalmas volt arra, hogy a sértett életét kioltsa.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a besnyői fiatalt őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Vele szemben emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(Kiemelt képünk illusztráció: Merész Márton / 168)

19:56

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.