Ársapka lesz a 30 éves Sziget fesztiválon a vendéglátóknál

Jön Billie Eilish, több helyszín új dizájnt kap és lesznek olyan ételek amikért maxiumum 2500-at kell fizetni. 

2023. május 9., 14:30

Szerző:

Először ad koncertet a tinisztár Magyarországon az Oscar-, Golden Globe- és sokszoros Grammy-díjas Billie Eilish. A fellépők között lesz a Florence + The Machine, az Imagine Dragons, David Guetta, a Mumford & Sons, Lorde és Macklemore is. Augusztus 10. és 15. között számos világsztár lép fel a Szigeten.  

Kádár Tamás, a fesztivál főszervezője kiemelte, hogy lényegesen látványosabb lesz a Sziget, több helyszín új dizájnt kap, és a hang- és fénytechnikájuk is fejlődik. Visszatér a rendkívül népszerű és nemzetközi szinten is egyedi Art Of Freedom, lenyűgöző alkotásaival, emellett az immár ikonikusnak számító K- hídján.

„A Covid miatti kétéves kimaradás 2,2 milliárd forintos veszteséget okozott a Szigetnek, amit tavaly egy 400 milliós eredménnyel tudtunk kicsit kozmetikázni. Idén ismét számos újítás lesz, a látvány, a vendéglátás, a fenntarthatóság, a kényelmi szolgáltatások terén" – közölte Kádár Tamás. 

Minden vendéglátóhelynek a kínálatában lennie kell minimum egy olyan ételnek, amelynek a maximalizált ára 2500 Ft lesz – mondta Kádár, aki azt is megígérte, idén a pornak is hadat üzennek. Egyrészt már korábban visszazöldítették a Szigetet, a folyamatos locsolást „szürkevízzel”, azaz a Duna vizével oldják meg, és egy új pormentesítő kezelést alkalmaznak a fesztivál teljes területén – írja a Blikk.

(Kiemelt képünkön Billie Eilish Fotó: JAVIER TORRES / AFP)

Király Levente olyan szerepekben alkotott maradandót, mint a Rómeo és Júlia Mercutiója, a IV. Henrik Falstaffja. Ám amivel pályája során talán a leginkább azonosították: Tevje, a Hegedűs a háztetőn című világhírű musicalből.