Május végén visszatér a Jóbarátok

Május 27-én vetítik a Jóbarátok amerikai sikersorozat egyszeri, új epizódját – közölte a HBO Max streamingszolgáltató csütörtökön.

2021. május 13., 21:42

Szerző:

A Friends: The Reunion című részt, melyben Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc és Matthew Perry alakításában mind a hat eredeti főszereplő megjelenik, már több mint egy éve le kellett volna forgatni, de a koronavírus-járvány miatt többször el kellett halasztani a munkát – írja az MTI.

Az egyszeri, különleges epizódban sztárok sora vonul fel, a nézők láthatják többek között Justin Biebert, Lady Gagát, a BTS koreai fiúegyüttest, Tom Sellecket, David Beckham angol labdarúgót és Kit Haringtont, a Trónok harca sztárját. Az NBC csatorna 2004-ben, tíz év után fejezte be a Jóbarátokat, mely a 90-es évek egyik legnépszerűbb tévésorozata volt.

Az előzetes itt tekinthető meg:

 

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.