Levágott fülű Van Goghként ábrázolja dr. Káslert DrMáriás

2018. június 13., 14:55

Szerző:

A közéleti szereplőket ábrázoló szériája újabb megindító darabját mutatta be DrMáriás. Ezúttal az új emberminisztert festette meg a művész, aki Kásler Miklóst valamiért Van Gogh-gal kötötte össze – vette észre a festő Facebook-oldalánhvg. hu.

Művéhez ezt a kommentárt fűzte:

„Kásler doktor úr hosszas optimista fejtegetését az egészségügy felvirágzásával kapcsolatban Van Gogh nagy örömmel nézte és hallgatta a tévében, majd amikor elfogyott a gyógyszere felkereste a professzor urat, aki viszont kérésére azt közölte vele, hogy ő bizony gyógyszert nem adhat neki, hanem menjen el a háziorvosához, az utalja be a pszichiáterhez, aztán ha majd az úgy találja, hogy valóban szüksége van rá, akkor felírja, aztán ha jogosult rá, és van rá pénze, akkor majd kiválthatja. 

A neves festő ekkor megfogta a professzor úr fülét és szépen levágta, majd befáslizta a sebét és megörökítette őt, mint legkedvesebb portréalanyát, avagy művészeti páciensét" – írta.

DrMáriás mások mellett megfestette már Orbán Viktóriát és Szél Bernadettet is, a művészről és munkásságáról bővebben ebben a cikkben írtunk.

A hazai médiatörténelemben először fordul elő, hogy a két ismert műsorvezető ugyanabban a műsorban köszönti reggel – ezúttal – a hallgatókat. Pachmann Péter ugyanis hat év után visszatér a Jazzy-re és csatlakozik a Business Class műsorvezetői gárdájához: Gundel Takács Gáborhoz, Kamasz Melindához és László Csabához.