Huszonöt éves korában meghalt Bertók Krisztina fotós

A hazai bulik és fesztiválok júl ismert fotós halálának hírét a Bánkitó Fesztivál jelentette be Facebook oldalán. 

2023. július 21., 19:37

Szerző:

„Idén viszont minden máshogy történt, mint ahogy kellett volna történnie. Bertók Kriszti fotósunk, aki az elmúlt két évben a Bánkitó képi világát meghatározta és a fotós csapatunkat vezette, meghalt. Kriszti csodálatos, szelíd, végtelenül kedves ember volt, mindemellett Magyarország egyik legjobb fesztivál- és bulifotósa” – áll a bejegyzésben

A 25 éves korában elhunyt fotós, grafikus, fotómodell Bertók Krisztina az utóbbi években egyedi látásmódja miatt hamar kitűnt a bulifotósok közül.

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: Gyulai Bence/168.hu)  

 

 

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

2024. június 24., 16:33

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.