Galambos Erzsi orvosi javaslatra nem vállalja a premiert

Béres Ilona játssza Galambos Erzsi helyett A nagymama címszerepét a József Attila Színház közelgő premierjén – közölte a teátrum szerda este az MTI-vel.

2012. november 15., 07:19

Galambos Erzsi orvosi javaslatra nem vállalja a szerepet. A József Attila Színház decemberben tűzi műsorra Csiky Gergely darabját. A címszerep egyfajta jutalomjáték lett volna Galambos Erzsi számára. Nemcsák Károly igazgató felkérésére a bemutatón Béres Ilonát láthatja a közönség.

Galambos Erzsi a Mici néni két élete című előadást orvosi felügyelet mellett tovább játssza – állt a közleményben. A József Attila Színház négy bemutatót tart a 2012/2013-as évadában, A nagymama az egyik. A további premierek a Feketeszárú cseresznye, az Egy szerelem három éjszakája és az Édes fiaim című darabok.

Máté Gábor meglehetősen érdekes körülmények között szerződött le a Katona József Színházba. Előbb meghívott vendégként címszerepet kapott, majd végleges érkezésekor többen is – köztük Eperjes Károly – felmondtak a színházban. Ám hogy a két dolog között van-e összefüggés, az kizárólag a 168.hu felületén látható exkluzív videóból derül ki. Ne hagyja ki!