Emma Thompson beáll a sötét zsaruk közé

Emma Thompson beáll sötét zsaruk közé: legalább is erre utal, hogy már a Men in Black 3-beli szerződéséről tárgyal a Sony filmstúdióval - írja az MTI.

2010. október 1., 13:04

A nagy sikerű sci-fi-széria folytatásában Tommy Lee Jones és Will Smith ismét K és J ügynökként látható, míg Josh Brolin az ifjú K-t alakítja majd - számolt be róla a variety.com. Az ezúttal a hatvanas évekbe helyezett történetben az Oscar-díjas Thompsonra O ügynök szerepét osztották. A rendezői székben megint Barry Sonnenfeld ül, a forgatókönyvet pedig David Koepp jegyzi, azt azonban még nem tudni, mikor jelenik meg a rég várt produkció. A MIB korábbi két részére több mint 400 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai nézők.

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál.