Carlita dj-be belefojtotta a szót a Sziget

– Ki lesz hajnalban?

– DJ 4-től 6-ig

– Mikor?

– 4-től 5-ig!

2023. augusztus 14., 13:15

Szerző:

A vasárnapi afterpartit Carlita nevű dj zárta volna a Sziget Fesztiválon, a programtábla szerint hajnali 4-től egészen 6-ig zenélt volna a Samsung Party Arénában. A szervezők azonban 5 órakor lelőtték a bulit, írta a 444.hu olvasója.

Úgy tűnik, a fellépő is pár perccel 5 óra előtt tudta meg, hogy abba kell hagynia, Carlita Instagramon a korlátozott ideig elérhető történetében azt írta: „azt mondták, hogy 5-kor be kell fejeznünk, elnézést mindenkitől, aki tovább akart volna maradni”. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Forrás: 168.hu arhív)

08:00

Ha nyár, akkor vakáció! Az év legmelegebb évszakában mindannyian utazni vágyunk, legyen szó kisebb kiruccanásokról, hosszabb, távolabbi országokba megváltott nyaralásról, a már jól ismert helyekről vagy akár egzotikus tájakról. Döntsünk bárhogy és induljunk bármerre, az ELLE nyári lapszáma a legjobb útitárs lesz!

Szent Iván napja az éve leghosszabb napja, éjszakája pedig évszázadok óta ihlet meg írókat és költőket. A nyár legmisztikusabb éjszakájához számos babona és hiedelem fűződik, a termékenységi rítusoktól az egészségvarázsláson át a szerelemvarázslásig.