Már a CÖF-öt is elérte a Dúró Dóra-féle ledarált mesekönyv pánikja

A legismertebb kormánybarát civil szervezet elutasítja az "agresszív az agresszív LMBTQ-propaganda minden formáját".

2020. október 1., 13:19

Szerző:

Állítsuk meg a liberális agymosást és védjük meg gyermekeinket! címmel adott ki közleményt a CÖF, a koránybarát és állami pénzeket kapó szervezet először arról ír, szolidaritást vállal a lengyel Jarosław Kaczyńskivel, a Jog és Igazságosság párt (PiS) vezetőjével, aki felszólalt a varsói melegtüntetés ellen. 

Majd azt a petíciót említi meg, amely azért indult, hogy a könyvesboltok vegyék ki kínálatukból a Dúró Dóra Mi Hazánk-politikus által ledarált Meseország mindenkié című mesekönyvet. 

"A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány és a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége felhívására a csatlakozó közösségek határozottan elutasítják az agresszív LMBTQ-propaganda minden formáját, beleértve a gendertanok erőszakos terjesztését fiatalok és különösen a gyermekek körében." 

A CÖF szerint "az agresszív liberális érzékenyítés" ellentétes az a gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi törvényben foglaltakkal. A CÖF-CÖKA azonban annak kezdeményezését sem zárja ki a magyar országgyűlés előtt, hogy ezt a jövő generáció biztonságát garantáló törvényi szakaszt emelje az Alaptörvénybe, ezáltal többletgaranciát nyújtva gyermekeink egészséges fejlődésének hatékonyabb védelméhez. 

 

16:59

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.