Videó – Horror Odessza partjainál

Egy 50 éves férfit robbantottak fel, miközben Odessza partjainál úszott.

2022. június 13., 14:02

Szerző:

Borzasztó videofelvétel látott napvilágot, amin azt látható, hogy egy férfit felrobbantanak az odesszai partoktól nem messze, miközben megmártózik a tengerben. Az 50-es éveiben járó férfi annak ellenére fürdőzött a területen, hogy figyelmeztették ne ússzon el Ukrajna aknákkal teli partjainál.

Az Odesa Regionális Rendőrség által megosztott felvételen a parttól pár méternyire egy hirtelen robbanás látható, amely az 50 éves férfi testrészeit szétszórta a tengerparton, a történteket végig nézte a férfi felesége, fia és a család barátja is. 

Bár még nem világos, hogy mi okozta a robbanást, a térségben tilos úszni az orosz-ukrán háború során telepített aknák miatt.

A horrorba illő felvétel ide kattintva tekinthető meg.

(Kiemelt kép: Egy ukrán katonai harckocsi Odessza központjában a Potemkin-lépcső közelében 2022. február 24-én. Fotó: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency / AFP)

Tegnap 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.