Videó válogatás – így manővereznek az ukrán helikopterek

Látványos videók kerültek fel az internetre arról, hogy miként manővereznek, rejtőzködnek az ukrán helikopterek. 

2022. szeptember 6., 14:18

Szerző:

Újabb látványos videók kerültek fel az internetre, ahogy a talajtól pár méterre repülve igyekszenek elrejtőzni az ukrán helikopterek az orosz radarok elől. Persze a földhöz közeli repülésnek is megvan a veszélye, hiszen bármikor könnyen találat érheti a legénységet a földről, írja a hellomagyar.hu

A csehek által adományozott Mi-24V helikopterekkel  jól elmanővereznek az ukránok:

Villanyvezeték alatt is simán elrepülnek az ukránok, csak észrevegyék őket az ukránok:

Szántóföld felett méterekkel, majd irány a légicsata:


(Kiemelt képünk illusztráció: Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma által közreadott képen lángol egy olajtároló az oroszországi Belgorodban 2022. április 1-jén, miután a légtérbe behatoló két ukrán helikopter csapást mért a létesítményre. Ez az első ismertté vált, orosz területen végrehajtott ukrán légicsapás. Fotó: MTI/AP/Orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.