Súlyos baleset a Nemzetek Ligája előtt: Meg kell műteni a focistát

Koponyaműtétre szorul a bolgár válogatott egyik játékosa, miután súlyos buszbalesetet szenvedtek a Nemzetek Ligája meccse előtt Grúziában. A játékos állapota életveszélyes.

2022. június 11., 14:32

Szerző:

Súlyos buszbalesetet szenvedett el a Nemzetek Ligája C divíziójának 4. csoportjában játszó bolgár válogatott, amikor a visszavágó meccsre Grúziába érkeztek, írja a Blikk. A baleset következtében

a keret egyik tagja, a 29 éves Todor Negyelev olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy életveszélyes állapotban kellett kórházba szállítani,

minden bizonnyal koponyaműtétre lesz szüksége.

A tbiliszi repülőtérről a bolgárok két kisbusszal mentek a szállodába, esős időbe, amikor az első kisbusz sofőrje elveszítette az irányítást a busz felett, és frontálisan ütközött egy autóval. A busz eleje teljesen összetört. Viktor Ignatova, Bolgár Labdarúgó Szövetség sajtóreferense azt nyilatkozta, hogy a Negyelev azóta is életveszélyes állapotban van. A labdarúgó játékos legjobb esetben sem állhat pályára a következő 3 hónapban.

(Kiemelt kép: Viktor Negyelev a pályán. Fotó: Metodi Shumalov, Twitter)

Tegnap 21:59

Nem szabad megfosztani a nőket jogaiktól a reproduktív jogok területén, az Európai Unió kötelezettséget vállal arra, hogy az emberi jogokat, köztük a nők és a lányok jogait minden körülmények között védelmébe veszi – jelentette ki Helena Dalli, az Európai Bizottság egyenlőségért felelős tagja Strasbourgban hétfőn.