Összevagdostak egy rendőrt az angol-magyaron

Négy férfit őrizetbe vettek, miután a keddi angol-magyar labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt bántalmaztak egy rendőrt a wolverhamptoni Molineux Stadionnál.

2022. június 15., 12:14

Szerző:

A hatóság azt közölte, hogy a rendőrt már kiengedték a kórházból, de további vizsgálatok várnak rá, mert vágások és zúzódások vannak a fején. 

„Sokkoló támadás volt ez egy olyan ember ellen, aki azért volt a helyszínen, hogy biztosítsa mások szórakozását” – írta szerdán a Twitteren a helyi rendőrség, amely hozzátette: a négy férfi őrizetben marad, a nyomozás pedig tovább folytatódik annak kiderítésére, hogy mások is részt vettek-e a támadásban. 

A magyar válogatott 4-0-ra nyerte a mérkőzést, az angoloknak 1928 óta ez volt a legsúlyosabb hazai vereségük.

 

20:20

Svájc hatóságainak is mindent el kell követniük annak érdekében, hogy az ukrajnai hadművelet nyomán nyugati országból kiutasított orosz kémek ne tudjanak beszivárogni – közölte Svájc hírszerzése, amely hétfőn tette közzé szokásos éves jelentését.

18:30

Elfogadta Vlagyimir Putyin orosz elnök Indonézia meghívását a részvételre a G20-csoport novemberi csúcstalálkozóján, de ennek formáját még pontosítani kell – jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó hétfőn Moszkvában újságíróknak nyilatkozva.

18:18

Srí Lankán napokon belül elfogyhat az üzemanyag az egyik legnagyobb, jelenleg is tartó gazdasági válságuk közepette. A kormány az IMF-hez fordult segítségért, de nem biztos, hogy megkapják időben a mentőcsomagot.