Elgurult régi iskolájába Novák Katalin

Novák Katalin úgy surrant el abba los angelesi iskolába, ahova 15 éves korában járt, mint görkoris Sindy, a legmenőbb barbi.

2022. szeptember 29., 14:18

Szerző:

Novák Katalin Egyesült Államokbeli látogatásának utolsó napján Facebook oldalán egy rövid videóban osztotta meg abba ahogy, mint görkoris Sindy, elsurran abba a los angelesi iskolába,  ahova 15 éves korában járt. 

A köztársasági elnök fölcsatolta a görkoriját, és a pálmafák alatt elgurult az Első Sugárúti Középiskolába (First Avenue Middle School). Itt megható és nosztalgikus találkozásokban volt része. Elbeszélgetett az iskola vezetőivel arról, hogy milyen pozitív élményekkel és tanulságokkal gazdagodott az intézményben. Az intézmény vezetői megtiszteltetésként vették a magyar köztársasági elnök látogatását.

„Annyira meghatározó pillanat volt az életemben, hogy 15 éves koromban, Magyarországon, ahol addig valójában nem élvezhettük a szabadságot, és éppen, hogy megérkeztünk Los Angelesbe. És a világtörténelem is. Annyira más volt, mint ahogy Magyarországon tanultuk a dolgokat” – mondta Novák Katalin.

(Novák Katalin Facebook oldala)