Nincs megállás: A Ryanair-vezér már Boris Johnsont is idiótának nevezte.

Szerinte a brit kabinet hülyébb, mint egy átlagos szobanövény, ezért találkozni sem fog velük.

2022. június 25., 18:04

Szerző:

Nem csupán a magyar kormányt részesíti különleges verbális elbánásban Michael O'Leary, a Ryanair légitársaság vezérigazgatója. A Gemišt.hu Facebook-oldala szemlézte O'Leary londoni Telegraphnak adott interjúját, ahol Nagy Mártonhoz képest is kemény szavakkal illette Boris Johnsont és kormányát, amiért ott is különadókat vetettek ki.

A vezérigazgató Johnson kormányával kapcsolatban úgy fogalmazott: 

„A kabinet agyi kapacitása kisebb, mint a kibaszott szobanövényedé. A miniszterelnök pedig teljesen megbízhatatlan - nemcsak abban, amit mond, hanem gazdasági kérdésekben is.”

Arra a kérdésre, tervez-e a brit miniszterelnökkel találkozót a vitás kérdések megtárgyalására, pedig csak annyit mond, „Nem, és eszem ágában sincs találkozni vele. Egy kib...ott legmagasabb rendű idióta.”

A teljes interjút a Daily Telegraph online oldalán is el lehet olvasni.

(Kiemelt kép: Michael O'Leary. Fotó: Noe Zimmer / BELGA MAG / Belga via AFP)

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.