Maszkos férfiak raboltak el egy kislányt Nagytalmácson

Elraboltak egy 14 éves lányt a Szeben megyei Nagytalmácson. 

2023. január 9., 11:37

Szerző:

Elraboltak egy 14 éves lányt otthonából a Szeben megyei Nagytalmácson (Tălmaciu) vasárnap éjszaka – írja a Maszol

Az első vizsgálatok szerint négy maszkos férfi tört be a lakásba, ahonnan erőszakkal elvitték a kiskorú lányt. Carolea Luminițát egy autóba tuszkolták és ismeretlen helyre vitték. A román rendőrség közösségi oldalán közzétette az elrabolt lány és az egyik gyanúsított fotóját.

Arra kérik a lakosságot, ha valaki segíteni tud a tettesek azonosításában, információi vannak a lány hollétéről, hívja az 112-es számot, illetve jelentkezzen személyesen. A Szeben megyei rendőrök a gyermekrablási ügyben kiterjedt nyomozást indítottak, a 14 éves lányt több megyében is keresik.

(Kiemelt képünk: Carolea Luminita/Facebook)

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást – derül ki a statisztikai hivatal által közzétett, a szavazókörzetek 98 százalékában leadott és összeszámlált szavazatok alapján.

Egy pénteken kiszivárgott felső feljegyzésben az amerikai légierő tábornoka, és a Légi Mobilitási Parancsnokság (AMC) parancsnoka, Mike Minihan utasította az irányítása alatt dolgozó tiszteket, hogy készüljenek az USA és Kína közötti háború kitörésére. A parancsnok szerint a harc kirobbanása 2025-re várható, az amerikai és tajvani választásokat követő évben.

A Tennessee-állambeli Memphisben ismét halálos áldozattal járt egy fiatal, 29 éves fekete fiú egyszerű igazoltatásával induló rendőri eljárás. Azóta videót is publikáltak, amiből kiderül: a férfit brutálisan megverték a rendőrök három nappal azelőtt, hogy sérüléseibe belehalt.