Videó: Joe Biden ugrándozott egyet, olyan jól érezte magát balesete után

A 79 éves Joe Biden szombaton leesett biciklijéről Delaware-ben. 

2022. június 19., 12:12

Szerző:

Ahogy azt a 168.hu is megírta Joe Biden szombaton elesett biciklijével, mert beakadt a lába, a beszámolók szerint jól van a hasalás ellenére is.

Az Egyesült Államok elnökét még szombat este látták kijönni egy templomból a baleset után, ahol megkérdezték tőle, hogy érzi magát. A demokrata elnök szavak helyett mozdulataival fejezte ki érzéseit és néhány vidám ugrással jelezte, hogy fizikai állapota rendben van.

(Kiemelt kép: Joe Biden amerikai elnök távozik a delaware-i Rehoboth Beach-i Szent Edmonds katolikus templomból 2022. június 18-án. Fotó: SAUL LOEB / AFP)

18:30

Elfogadta Vlagyimir Putyin orosz elnök Indonézia meghívását a részvételre a G20-csoport novemberi csúcstalálkozóján, de ennek formáját még pontosítani kell – jelentette ki Jurij Usakov orosz elnöki tanácsadó hétfőn Moszkvában újságíróknak nyilatkozva.

18:18

Srí Lankán napokon belül elfogyhat az üzemanyag az egyik legnagyobb, jelenleg is tartó gazdasági válságuk közepette. A kormány az IMF-hez fordult segítségért, de nem biztos, hogy megkapják időben a mentőcsomagot.

A NATO jóval 300 ezer fő fölé emeli magas készültségi katonai erőinek létszámát, hogy kezelni tudja az Oroszország által jelentett biztonsági kihívásokat – jelentette ki Jens Stoltenberg a szervezet főtitkára hétfőn, a szövetséges országok madridi csúcstalálkozója előtti brüsszeli sajtótájékoztatóján.