„A fegyverek nem, Alec Baldwin öl embereket” - ilyen feliratú pólókat árul Trump fia

Az ifjabb Trump Instagram-sztoriban is népszerűsítette a pólókat.

2021. október 26., 11:47

Szerző:

Alec Baldwin színész kezében néhány napja elsült egy kellékpisztoly, a lövés egy operatőrt, Halyna Hutchinst találta el és ölte meg, valamint megsebesítette a film rendezőjét, Joel Souzát is.

A volt elnök fia, Donald Trump Jr. most olyan pólókat és kapucnis pulóvereket árul a honlapján, amelyeken az áll: „A fegyverek nem ölnek embereket, Alec Baldwin öl embereket” – írja a Huffington Post. A portál hozzáteszi, Trump fia Instagram-sztoriban is népszerűsítette a pólókat. Az ifjabb Trump, ahogy apja is, republikánus, így preferálják a fegyvertartást, sőt szerintük az embernek joga van ehhez.

(Kiemelt kép: Donald Trump amerikai elnök és Kimberly Guilfoyle hallgatják, miközben Donald Trump Jr. beszél a Make America Great Again elnevezésű nagygyűlésen a Kenosha regionális repülőtéren 2020. november 2-án a wisconsini Kenoshában. Fotó: Brendan Smialowski / AFP)

 

Elon Musk, a Tesla Inc. alapítója és vezetője áll a Forbes magazin 400 leggazdagabb amerikai listájának élén. Musk nettó vagyona egy év alatt több mint 60 milliárd dollárral 251 milliárd dollárra nőtt.