Megkötözött holttestet találtak a Dunában

Egy egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi bomlásnak indult holttestét húzták ki Szerémségben a Dunából, a folyó Belegiš és Novi Banovci közötti szakaszán.

2023. február 20., 13:54

Szerző:

Egy férfi bomlásnak indult holttestét húzták ki Szerémségben a Dunából, a folyó Belegiš és Novi Banovci közötti szakaszán – írta Szabad Magyar Szó.

A holttest kezei és lábai is meg voltak kötözve. Egy helybeli bukkant rá, aki azonnak értesítette a rendőrséget. Miután a holttestet kiemelték a Dunából, az igazságügyi orvosszakértői intézetbe küldték boncolásra a halál pontos okának kiderítése végett – nyilatkozta a Nova portálnak egy, a nyomozás részleteit ismerő informátor. A beszámoló alapján a rendőrség elvégezte a helyszínelést.

(Kiemelt képünk illusztráció: A Duna-part látványa Donaustaufban. Fotó: SVEN HOPPE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

2023. március 23., 09:59

Letartóztattak egy nőt az egyesült államokbeli Wyomingban, mert azzal vádolják, hogy felgyújtott egy épületet, amelyben azzal a céllal folyt felújítás, hogy az állam egyetlen abortuszklinikáját működtessék benne – közölték helyi idő szerint szerdán a hatóságok.