Völner beidézné tanúnak Varga Juditot

Völner Pál több ember nevét is felsorolta a bírósági előtárgyaláson, akiket beidézne tanúként a bíróságra.

2023. február 23., 11:13

Szerző:

A volt igazságügyi államtitkárnak, Völner Pálnak, illetve a végrehajtói kar elnökének, Schadl Györgynek csütörtökön, a bírósági eljárás elkészítő ülésének harmadik előtárgyalásán kell nyilatkoznia a bíróság előtt arról, hogy beismerik-e a bűnösségüket azokban a vádpontokban, amikkel az ügyészség vádolja őket. Völner azon kívül, hogy tagadta bűnösségét, kijelentette, hogy beidézné tanúnak

Varga Juditot, Süli Jánost és Trócsányi László volt igazságügyi minisztert is.

 A keddi előtárgyaláson a hét megvádolt végrehajtó közül hat ismerte bűnösségét.

(Kiemelt kép: Varga Judit igazságügyi miniszter beszél éves meghallgatásán az Országgyűlés európai ügyek bizottságának ülésén az Országház Nagy Imre-termében 2021. október 25-én. Mellette Völner Pál parlamenti államtitkár. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

 

2024. április 23., 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.