Vagyonnyilatkozatok – Kósa Lajosnak nem jött össze a pofonegyszerű nyomtatvány kitöltése

Csak ikszelni kell az új típusú vagyonnyilatkozatokon. Van, akinek nem sikerült megoldania a feladatot. 

2022. augusztus 6., 19:20

Szerző:

Az új űrlapon már csak ikszelni kellene – Orbán Viktor be is húzott belőlük ötöt a megfelelő rubrikába. A Fidesz országgyűlési képviselője azonban – bevallása alapján – belezavarodhatott, hogy ingyen vagy több mint egymillió forintért volt eddig országgyűlési képviselő – írja az rtl.hu.

A Parlament honlapján szombaton jelentek meg az új vagyonnyilatkozatok. Ezekből már csak az derül ki, hogy honnan és mennyi jövedelmet kapnak a képviselők, de az nem, hogy mekkora a házuk vagy a bankbetétjük.

(Kiemelt képünk: Kósa Lajos, a Fidesz képviselője felszólal a kereskedelemről szóló törvény módosításáról tartott vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 20-án. MTI/Balogh Zoltán)

A bevételek növelése és a kiadások csökkentése érdekében vezet be új intézkedéseket ősztől a helyi közösségi közlekedési feladatokat ellátó, városi tulajdonú Tüke Busz Zrt. Pécsen – tájékoztatta a baranyai megyeszékhely önkormányzata az MTI-t.

Az Igazságügyi Minisztériumhoz fordult a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ) a nyári táborokhoz kapcsolódó szülői panaszok miatt.