Üzemanyagár csökkenéssel indul a december

December 2-től olcsóbb lesz a benzin és a gázolaj beszerzési ára.

2022. november 30., 13:02

Szerző:

A december hónap is üzemanyagár csökkenéssel indul, a benzin beszerzési ára bruttó 10 forinttal lesz kevesebb péntektől, a gázolajért pedig bruttó 11 forinttal kell kevesebb fizetnie a töltőállomásoknak – írta a holtankoljak.hu. Így a piaci átlagárak várhatóan az alábbiak szerint alakulnak a hét második felében: 

  • 95-ös benzin: 617 Ft/liter
  • Gázolaj: 681 Ft/liter 

Szerdán ennyit kell fizetni a két üzemanyagtípusért:

  • 95-ös benzin: 627 Ft/liter
  • Gázolaj: 692 Ft/liter

(Fotó: Szántai Edina/168.hu)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.